espa_logo eu_logo

 

Ανάρτηση προσωρινής πινακίδας (εργοταξιακής)

Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης μιας πράξης που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ο δικαιούχος υποχρεούται να αναρτήσει προσωρινή πινακίδα σημαντικού μεγέθους, σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό, εφόσον συντρέχουν και οι δύο παρακάτω συνθήκες:

  • όταν η συνολική δημόσια συνδρομή υπερβαίνει τις 500.000€ και
  • όταν η πράξη συνίσταται στη χρηματοδότηση έργων υποδομής ή κατασκευής

Στη προσωρινή πινακίδα περιλαμβάνονται υποχρεωτικά το όνομα της πράξης, ο κύριος στόχος της πράξης, το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το οικείο Ταμείο. Οι πληροφορίες αυτές καταλαμβάνουν τουλάχιστον το 25% της πινακίδας.

Επιπλέον:

  • Προς διευκόλυνση του δικαιούχου, ο κύριος στόχος της πράξης θα παρέχεται από τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης, κατόπιν αιτήματός του.
  • Στην περίπτωση πράξεων υποδομών και κατασκευαστικών έργων, αναγράφεται ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός της πράξης όπως αναφέρεται στην απόφαση ένταξης της πράξης ή όπως ορίζεται από οδηγίες του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης.
  • Η σημαία της Ελλάδας και το σήμα του ΕΣΠΑ θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο ύψος.
  • Αν απεικονίζονται άλλοι λογότυποι εκτός από το έμβλημα της Ένωσης, το έμβλημα της Ένωσης έχει τουλάχιστον το ίδιο μέγεθος, μετρούμενο σε ύψος ή πλάτος, με τον μεγαλύτερο των άλλων λογοτύπων

Παρακάτω διατίθεται υπόδειγμα προσωρινής πινακίδας. Οι λογότυποι και τα εμβλήματα διατίθενται στην ενότητα «Βοηθητικό υλικό».

Σχετικά αρχεία

Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης Δήμου Αθηναίων, 
Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών

 

Level A conformance,
            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0

Κλεισθένους 15, 105 52 Αθήνα
Τηλ: 210 3310011
Fax: 210 3224054

athensib@developathens.gr