apologismos new

 


 

Αλλαγή διεύθυνσης του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης ΕΑΤΑ

Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης ΕΑΤΑ μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση σε κτίριο της οδού Μητροπόλεως 60, 3ος όροφος, Μοναστηράκι (Τ.Κ. 10563)

Η Ευρώπη στην Περιοχή μου, 2017

"Η Ευρώπη στην Περιοχή μου" είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας που ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα στην περιοχή που ζουν και τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η φετινή καμπάνια περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές πρωτοβουλίες:

  • εκδηλώσεις σε συγχρηματοδοτούμενα έργα
  • φωτογραφικό διαγωνισμό (από 2 Μαΐου έως 28 Αυγούστου 2017)
  • διαγωνισμό αναζήτησης έργου (projecthunt) (από 2 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2017)
  • και διαγωνισμό blogging (από 2 Μαΐου έως 28 Αυγούστου 2017)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.espa.gr/el/pages/NewsFS.aspx?item=926

9η Μαΐου - Η Ημέρα της Ευρώπης

Η 9η Μαΐου έχει οριστεί ως  «Ημέρα της Ευρώπης» καθώς στις 9 Μαΐου 1950 έγινε το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία της οντότητας που είναι σήμερα γνωστή ως Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ημέρα της Ευρώπης δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της ιστορικής «δήλωσης Σούμαν". Σε ομιλία του στο Παρίσι το 1950, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ρομπέρ Σουμάν πρότεινε μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη, η οποία θα απέτρεπε κάθε ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών. Όραμά του ήταν η δημιουργία ενός υπερεθνικού ευρωπαϊκού οργάνου που θα διαχειριζόταν κεντρικά την παραγωγή άνθρακα και χάλυβα. Η Συνθήκη για την ίδρυση του οργάνου αυτού υπεγράφη έναν μόλις χρόνο μετά. Η πρόταση του Σούμαν θεωρείται η απαρχή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα πάντα, λοιπόν, άρχισαν εκείνη την ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στη συνάντηση κορυφής των ηγετών της ΕΕ στο Μιλάνο, το 1985, αποφασίστηκε να εορτάζεται η 9η Μαΐου ως "Ημέρα της Ευρώπης".

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης, τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό. Τα τοπικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα κράτη μέλη διοργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Δείτε στο σχετικό σύνδεσμο τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης

https://europa.eu/european-union/about-eu/symbols/europe-day_el

Οδηγίες για την έναρξη υλοποίησης των ΕΠ του ΕΣΠΑ 2014-2020

Το αρχείο με τον οδηγό ανανεώθηκε. Κατεβάστε τη νέα έκδοσή του:

zipΑποθηκεύστε το αρχείο με τις οδηγίες για την έναρξη υλοποίησης των ΕΠ του ΕΣΠΑ 2014-2020

Πίνακας κατάταξης Αξιολογημένων Προτάσεων Πρόσκλησης 20/2013 «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Αθηναίων»

pdfΠίνακας κατάταξης Αξιολογημένων Προτάσεων Πρόσκλησης 20/2013 «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Αθηναίων »

Πίνακας κατάταξης Αξιολογημένων Προτάσεων Πρόσκλησης 21/2013 «Ανάπτυξη και Διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα εδαφικά όρια του Δήμου Αθηναίων»

pdfΠίνακας κατάταξης Αξιολογημένων Προτάσεων Πρόσκλησης 21/2013 «Ανάπτυξη και Διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα εδαφικά όρια του Δήμου Αθηναίων»

Αναστολή δράσεων δημοσιότητας πριν τις εκλογές

Εν όψει των προσεχών ευρωπαϊκών, περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και κατόπιν πολλών ερωτημάτων που δεχόμστε σχετικά με την υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Σχετικά με τις προσκλήσεις 20/2013 και 21/2013

«Σχετικά με τις προσκλήσεις 20/2013 “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 11 «ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)” και 21/2013 “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)”, ενημερώνουμε τους  ενδιαφερόμενους φορείς πως στην περίπτωση που η υπογραφή του φορέα χρηματοδότησης δεν είναι εφικτή κατά την υποβολή του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης, μπορούν να την προσκομίσουν κατά το στάδιο ένταξης των Πράξεων που θα αξιολογηθούν θετικά.»

3η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης (ΕΦΔ) του Δήμου Αθηναίων

docΥπεύθυνη Δήλωση

docΑίτηση 2 4Π Εμπειρία

docΑίτηση 1 2Π Βιογραφικό

docΟδηγίες συμπλήρωσης αίτησης

pdfΥΑ Εκχώρησης ΦΕΚ1277

pdfΝόμος 4071/2012

pdfΚείμενο πρόσκλησης

Πιστοποίηση ΕΦΔ κατά ISO 9001:2008

Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης - ΕΑΤΑ Α.Ε. πιστοποιήθηκε για το σύστημα διαχείρισης ISO 9001:2008 - Διαχείριση και εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Περισσότερα...